Gevulde kalkoen met witlofsalade
bewaar
bewaar

Gevulde kalkoen met witlofsalade

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de zijkant van de kalkoenfilets in de lengte zo in, dat er een envelopje ontstaat. Leg 2 plakken ham naast elkaar, leg er 1 plak kaas op en rol samen op. Maak zo nog een rolletje en vul de kalkoen ermee. Maak dicht met de cocktailprikkers en bestrooi met peper en zout. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de kalkoen in 15 min. rondom goudbruin en gaar.

Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de krieltjes in 10 min. goudbruin. Halveer de stronken witlof, verwijder de harde kern en snijd het witlof in repen. Verdun de mayonaise met 2 el water. Voeg het witlof, de appel en peper en zout naar smaak toe.

Snijd het vlees schuin in 4 plakken en verdeel over 4 borden. Serveer met de krieltjes en de witlofsalade.

Vlees vullen

Instructievideo - 01:20 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevulde kalkoen met witlofsalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig