Karbonades met kruidenpuree
Aan de slag
Aardappels schillen, wassen, in partjes snijden en in 20 min. gaarkoken. In braadpan boter verhitten en karbonades in 15 min. goudbruin bakken. Bieten verwarmen. Bieslook en peterselie fijnknippen. Kookroom verwarmen. Aardappels tot puree stampen met warme room en kruiden. Op smaak brengen met zout en peper. Karbonades bestrooien met zout en peper. Karbonades serveren met kruidenpuree en bieten.
Karbonades met kruidenpuree
hoofdgerecht
null personen
505 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Aardappels schillen, wassen, in partjes snijden en in 20 min. gaarkoken. In braadpan boter verhitten en karbonades in 15 min. goudbruin bakken. Bieten verwarmen. Bieslook en peterselie fijnknippen. Kookroom verwarmen. Aardappels tot puree stampen met warme room en kruiden. Op smaak brengen met zout en peper. Karbonades bestrooien met zout en peper. Karbonades serveren met kruidenpuree en bieten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 kg kruimige aardappels
4 ribkarbonades
3 eetlepels boter
1 pot rode bieten
1 zakje verse bieslook
1 zakje verse peterselie
½ flesje kookroom light