Kipfilet gevuld met tapenade en bosui
Aan de slag
Schil de aardappels, was ze en kook gaar in 20 min. Bereid de spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de bosuitjes in ringen. Snijd de kipfilet open en vul met tapenade en bosui. Steek de kipfilet met cocktailprikkers vast en bestrooi de buitenzijde met peper en zout. Verhit in een koekenpan boter en bak de kipfilets gaar in 10 min. Neem de kip uit de pan en houd warm. Roer de aanbaksels los, voeg wijn toe aan het braadvet en roer tot jus op hoog vuur. Serveer de kip met aardappels, spinazie en jus.
Kipfilet gevuld met tapenade en bosui
hoofdgerecht
null personen
455 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Schil de aardappels, was ze en kook gaar in 20 min. Bereid de spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de bosuitjes in ringen. Snijd de kipfilet open en vul met tapenade en bosui. Steek de kipfilet met cocktailprikkers vast en bestrooi de buitenzijde met peper en zout. Verhit in een koekenpan boter en bak de kipfilets gaar in 10 min. Neem de kip uit de pan en houd warm. Roer de aanbaksels los, voeg wijn toe aan het braadvet en roer tot jus op hoog vuur. Serveer de kip met aardappels, spinazie en jus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
700 g iets kruimige aardappelen
450 g diepvries spinazie
3 bosuien
4 kipfilets
4 el groene olijventapenade in pot
50 g ongezouten roomboter
100 ml droge witte wijn
Dit heb je nodig
cocktailprikkers