Romige gnocchi met ham en asperge
bewaar
bewaar

Romige gnocchi met ham en asperge

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Gnocchi volgens gebruiksaanwijzing koken. Van asperges houtachtige onderkant verwijderen. Asperges in stukjes snijden en in 5 min. beetgaar koken. Beenham in stukjes snijden. In pan crème fraîche, kaas en ham verwarmen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Peterselie fijnhakken. Sla met dressing aanmaken. Saus en asperges door gnocchi mengen. Gnocchi met peterselie bestrooien en met salade serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige gnocchi met ham en asperge

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig