Broodspiesjes met magor en Parmaham
Aan de slag
Kaas op kamertemperatuur laten komen. In kommetje kaas tot smeerbaar mengsel roeren. Alle sneetjes brood besmeren met het kaasmengsel. Plakken ham dubbelvouwen en op 3 sneetjes leggen. 8 Blaadjes basilicum apart houden, rest over ham verdelen. Rest van sneetjes brood op andere sneetjes leggen en licht aanduwen. Sandwiches eerst in 4 gelijke vierkantjes snijden en vierkantjes diagonaal doorsnijden. Aan elk satéstokje 3 driehoekjes brood steken en eindigen met blaadje basilicum en tomaatje.
Broodspiesjes met magor en Parmaham
null personen
135 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Kaas op kamertemperatuur laten komen. In kommetje kaas tot smeerbaar mengsel roeren. Alle sneetjes brood besmeren met het kaasmengsel. Plakken ham dubbelvouwen en op 3 sneetjes leggen. 8 Blaadjes basilicum apart houden, rest over ham verdelen. Rest van sneetjes brood op andere sneetjes leggen en licht aanduwen. Sandwiches eerst in 4 gelijke vierkantjes snijden en vierkantjes diagonaal doorsnijden. Aan elk satéstokje 3 driehoekjes brood steken en eindigen met blaadje basilicum en tomaatje.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
150 g magor-kaas
6 sneetjes bruin casinobrood
3 dunne plakken Parmaham
1 zakje verse basilicum
8 cherrytomaatjes
Dit heb je nodig
satéstokjes