Bruschetta met blauwaderkaas en vijgen
Aan de slag
Grill voorverwarmen op hoogste stand. In schaaltje honing door port mengen. Vijgen elk in 4 partjes snijden en ca. 10 minuten in portmengsel laten marineren. Ciabattina's opensnijden en elk stuk halveren. Broodjes vlak onder grill in ca. 3 minuten bruin roosteren, halverwege keren. Laten afkoelen. Rucola en stilton over broodjes verdelen. Partjes vijg uit port nemen en op bruschetta leggen. Bestrooien met zwarte peper.
Bruschetta met blauwaderkaas en vijgen
null porties
135 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Grill voorverwarmen op hoogste stand. In schaaltje honing door port mengen. Vijgen elk in 4 partjes snijden en ca. 10 minuten in portmengsel laten marineren. Ciabattina's opensnijden en elk stuk halveren. Broodjes vlak onder grill in ca. 3 minuten bruin roosteren, halverwege keren. Laten afkoelen. Rucola en stilton over broodjes verdelen. Partjes vijg uit port nemen en op bruschetta leggen. Bestrooien met zwarte peper.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 eetlepel vloeibare honing
100 ml rode port
3 verse vijgen
3 ciabattina's
1 zakje rucolasla
200 g stilton (kaas)
0 (versgemalen) zwarte peper