Naanbrood met pikante kaas
bewaar
bewaar

Naanbrood met pikante kaas

15 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Kaas met kaasschaaf in plakken snijden. Naanbrood voorzichtig met kartelmes opensnijden. Naanbrood met helft van mangochutney besmeren, kaasplakken gelijkmatig erover verdelen. Steeltjes van koriander plukken en blad over kaas strooien. Naanbrood dichtvouwen en buitenkant licht met olie bestrijken. Grillpan verhitten. Naanbrood 4 min. roosteren en dan keren. Brood nog 3-4 min. grillen, tot alle kaas gesmolten is. Naanbrood uit grillpan nemen, iets laten afkoelen en dan in lange repen snijden. Rest van mangochutney als dipsaus erbij serveren. Ook lekker bij witbier.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Naanbrood met pikante kaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig