Cranberrypatéballetjes
Snel & simpel, maar toch feestelijk. Dit voorgerecht bereid je een dag van tevoren alvast voor.
Aan de slag
Meng met een vork de paté en crème fraîche in een kom. Vorm er 3 balletjes per persoon van. Hak de walnoten fijn in een kommetje.
Rol de patéballetjes door de fijngehakte walnoten zodat ze rondom bedekt zijn. Leg de balletjes tot gebruik afgedekt in de koelkast.
Rooster het brood in een broodrooster. Steek met de uitsteekvorm een ster uit elk sneetje toast of snijd het brood met een mes in een stervorm.
Verdeel de slamelange over de borden en besprenkel met de dressing. Leg de patéballetjes erop. Serveer met de toast.
Cranberrypatéballetjes
Snel & simpel, maar toch feestelijk. Dit voorgerecht bereid je een dag van tevoren alvast voor.
voorgerecht
null personen
400 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Meng met een vork de paté en crème fraîche in een kom. Vorm er 3 balletjes per persoon van. Hak de walnoten fijn in een kommetje.
Rol de patéballetjes door de fijngehakte walnoten zodat ze rondom bedekt zijn. Leg de balletjes tot gebruik afgedekt in de koelkast.
Rooster het brood in een broodrooster. Steek met de uitsteekvorm een ster uit elk sneetje toast of snijd het brood met een mes in een stervorm.
Verdeel de slamelange over de borden en besprenkel met de dressing. Leg de patéballetjes erop. Serveer met de toast.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
200 g cranberrypaté
2 el crème fraîche
50 g ongebrande walnoten
8 sneetjes wit casinobrood
75 g rucolaslamelange
3 el honing-mosterddressing
Dit heb je nodig
steruitsteekvorm