Gegrilde haaskarbonade met cranberrysalsa
Aan de slag
Grill voorverwarmen. Ui pellen en snipperen. Mango schillen, vruchtvlees van pit snijden en in kleine blokjes snijden. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en fijnhakken. Karbonades met zout en peper inwrijven en 10 tot 15 min. grillen (of 20 min. op barbecue). Krieltjes in 8 min. gaarkoken. Boontjesmix in 8 min. beetgaar koken. Compote met mango, ui, peper en citroensap mengen. Karbonades met salsa, boontjes en krieltjes serveren.
Gegrilde haaskarbonade met cranberrysalsa
hoofdgerecht
null personen
485 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Grill voorverwarmen. Ui pellen en snipperen. Mango schillen, vruchtvlees van pit snijden en in kleine blokjes snijden. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en fijnhakken. Karbonades met zout en peper inwrijven en 10 tot 15 min. grillen (of 20 min. op barbecue). Krieltjes in 8 min. gaarkoken. Boontjesmix in 8 min. beetgaar koken. Compote met mango, ui, peper en citroensap mengen. Karbonades met salsa, boontjes en krieltjes serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
½ rode ui
1 mango
1 rode peper
4 haaskarbonades
1 duopak krieltjes
2 zakjes boontjesmix
½ potje cranberrycompote
2 eetlepels citroensap