Kerriewokschotel
Aan de slag
Mie volgens gebruiksaanwijzing koken. Spitskool schoonmaken en in reepjes snijden. Peultjes schoonmaken en in ruitjes snijden. In wok olie verhitten en tofu 3 min. bakken. Kool en peultjes toevoegen en 4 min. meebakken. Kerriesaus toevoegen en 1 min. meeverwarmen. Koriander fijnsnijden. Cashewnoten en koriander over saus strooien. Met mie serveren. Lekker met cassavekroepoek.
Kerriewokschotel
hoofdgerecht
null personen
1000 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Mie volgens gebruiksaanwijzing koken. Spitskool schoonmaken en in reepjes snijden. Peultjes schoonmaken en in ruitjes snijden. In wok olie verhitten en tofu 3 min. bakken. Kool en peultjes toevoegen en 4 min. meebakken. Kerriesaus toevoegen en 1 min. meeverwarmen. Koriander fijnsnijden. Cashewnoten en koriander over saus strooien. Met mie serveren. Lekker met cassavekroepoek.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
400 g fijne mienestjes
500 g verse spitskolen
200 g verse peultjes
4 el zonnebloemolie
2 bakjes roerbaktofu pittig gekruid
1 flesje wokessentials milde kerrie
1 zakje verse koriander
50 g ongezouten cashewnoten
Dit heb je nodig
wok