Bami met bosui en reuzengarnalen
bewaar
bewaar

Bami met bosui en reuzengarnalen

15 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Verhit 2 eetlepels olie in een wok en roerbak hierin de reuzengarnalen in 7-10 minuten gaar. Snijd intussen de bosui in grove ringen, houd het wit en het groen apart. Neem de reuzengarnalen uit de wok. Fruit het wit van de bosui in de rest van de olie 1-2 minuten in de wok. Voeg de bami toe en roerbak deze 3 minuten mee. Schep op het laatste moment het groen van de bosui erdoor. Breng op smaak met het citroensap. Leg de gebakken reuzengarnalen op of naast de bami.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bami met bosui en reuzengarnalen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig