Ricottacakejes
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 °C. Meng de ricotta met de Pecorino Romano en de eieren. Roer de fijngesneden zongedroogde tomaatjes erdoor en breng op smaak met peper. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Verdeel het ricottamengsel over de vormpjes en bestrooi met de pijnboompitten. Bak de ricottacakejes in 20 min. goudbruin en gaar en serveer ze lauw of koud.
Ricottacakejes
voorgerecht
null personen
250 kcal
10 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 °C. Meng de ricotta met de Pecorino Romano en de eieren. Roer de fijngesneden zongedroogde tomaatjes erdoor en breng op smaak met peper. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Verdeel het ricottamengsel over de vormpjes en bestrooi met de pijnboompitten. Bak de ricottacakejes in 20 min. goudbruin en gaar en serveer ze lauw of koud.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 bakje ricotta
75 g Pecorino Romano
2 eieren
3 zongedroogde tomaten op olie
½ zakje pijnboompitten
Dit heb je nodig
soufflévormpjes (Ø 12-15 cm), ingevet