Gegrilde tilapiafilet met tomatensalsa
bewaar
bewaar

Gegrilde tilapiafilet met tomatensalsa

20 min. bereiden / 20 min. wachten

10 ingrediënten

Aan de slag

Visfilets ontdooien. Oven voorverwarmen op 200 °C. 30 ml olie verhitten in pan of wok en prei 2-3 min. fruiten.

Roomkaas losroeren met melk. Ovenschaal bedekken met aardappelschijfjes en prei en overgieten met roomkaasmengsel. Geraspte kaas erover verdelen en 20 min. in oven zetten.

Augurkblokjes laten uitlekken. Cherrytomaten kleinsnijden tot grove salsa. Peterselie wassen, fijnsnijden en mengen door salsa.

Olijfolie toevoegen (1 el apart houden) en salsa op smaak brengen met zout en peper. Tilapiafilets bestrijken met overgebleven olie, bestrooien met zout en peper en ca. 3 min. per kant grillen in voorverwarmde grillpan. Gegrilde vis serveren met salsa en aardappel-preigratin.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gegrilde tilapiafilet met tomatensalsa

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig