Tagliatelle met zalm in kruidenroomsaus
De truc: roomkaas! Daarmee maak je snel een lekker sausje voor je pasta.
Aan de slag
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking en vang 100 ml kookvocht op.
Snijd de prei, courgette en paprika in reepjes. Verhit in een wok of braadpan de olie en roerbak de prei, paprika en courgette 3 min.
Zorg dat de zalm ontdooid is. Snijd de zalm in stukjes. Schep de stukjes zalm bij het groentemengsel en roerbak tot ze verkleuren en gaar zijn. Schep het kookvocht erbij. Voeg de roomkaas toe en roer dit glad. Breng op smaak met peper en zout.
Laat de tagliatelle uitlekken. Schep er wat olie door en verdeel over de borden. Schep de zalm in kruidenroomsaus erop.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Tagliatelle met zalm in kruidenroomsaus
De truc: roomkaas! Daarmee maak je snel een lekker sausje voor je pasta.
hoofdgerecht
null personen
675 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking en vang 100 ml kookvocht op.
Snijd de prei, courgette en paprika in reepjes. Verhit in een wok of braadpan de olie en roerbak de prei, paprika en courgette 3 min.
Zorg dat de zalm ontdooid is. Snijd de zalm in stukjes. Schep de stukjes zalm bij het groentemengsel en roerbak tot ze verkleuren en gaar zijn. Schep het kookvocht erbij. Voeg de roomkaas toe en roer dit glad. Breng op smaak met peper en zout.
Laat de tagliatelle uitlekken. Schep er wat olie door en verdeel over de borden. Schep de zalm in kruidenroomsaus erop.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
300 g tagliatelle
1 prei
1 courgette
1 rode paprika
3 el traditionele olijfolie
350 g diepvries wilde zalm
150 g roomkaas knoflook & fijne kruiden