Krokante vis met komkommerbroccolisalade
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Leg de aardappelpartjes met de knoflook op een met bakpapier beklede bakplaat. Doe er 3 eetlepels olie over en bak de aardappelpartjes in de oven in 20 minuten gaar en goudbruin. Kook intussen de broccoli in 5 minuten beetgaar en laat even afkoelen. Verhit 1 eetlepel olie in een pan met antiaanbaklaag. Bak de vissticks goudbruin volgens de aanwijzingen op de verpakking. Klop van de azijn en de rest van de olie een sladressing, breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Schep de komkommer, de broccoli en de rode ui om met de dressing. Serveer met de warme aardappelpartjes, de vissticks en de gepofte knoflook.
Hoe moet je vlees en vis bakken?
Instructievideo - 02:29 min.
Krokante vis met komkommerbroccolisalade
hoofdgerecht
null personen
575 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Leg de aardappelpartjes met de knoflook op een met bakpapier beklede bakplaat. Doe er 3 eetlepels olie over en bak de aardappelpartjes in de oven in 20 minuten gaar en goudbruin. Kook intussen de broccoli in 5 minuten beetgaar en laat even afkoelen. Verhit 1 eetlepel olie in een pan met antiaanbaklaag. Bak de vissticks goudbruin volgens de aanwijzingen op de verpakking. Klop van de azijn en de rest van de olie een sladressing, breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Schep de komkommer, de broccoli en de rode ui om met de dressing. Serveer met de warme aardappelpartjes, de vissticks en de gepofte knoflook.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 zak aardappelpartjes
3 teentjes knoflook
5 eetlepels olijfolie
500 g broccoli
4 vissticks
2 eetlepels wittewijnazijn
2 komkommers
1 kleine rode ui
Dit heb je nodig
bakpapier