Rode-wijnmarinade voor rundvlees of wild
10 min. bereiden / 12 uur wachten
7 ingrediënten
Aan de slag
In pannetje alle ingrediënten aan de kook brengen. Marinade in lage schaal schenken en laten afkoelen. 500 g vlees of wild door marinade wentelen en, afgedekt, in koelkast minimaal 12 uur en maximaal 1 dag marineren. Vlees of wild af en toe keren. Vlees laten uitlekken en voor grillen met olie bestrijken.
Rode-wijnmarinade voor rundvlees of wild
bijgerecht
null personen
10 min. bereiden
720 min. wachten
Aan de slag
In pannetje alle ingrediënten aan de kook brengen. Marinade in lage schaal schenken en laten afkoelen. 500 g vlees of wild door marinade wentelen en, afgedekt, in koelkast minimaal 12 uur en maximaal 1 dag marineren. Vlees of wild af en toe keren. Vlees laten uitlekken en voor grillen met olie bestrijken.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
100 ml rode wijn
2 eetlepels rode port
1 eetlepel rode-wijnazijn
1 theelepel suiker
1 laurierblaadje
2 theelepels gedroogde tijm
2 teentjes knoflook