Meloen met rood fruit en vanilleroom
Aan de slag
Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap met de punt van een mes het merg eruit. Schenk de slagroom in een kom, voeg het merg en de suiker toe en klop lobbig met een mixer. Zet de slagroom tot gebruik afgedekt in de koelkast.
Snijd de meloen in kwarten en verwijder de pitten met een lepel. Leg op elk bord een stuk meloen en verdeel het fruit erover. Serveer de vanilleroom er apart bij of schep over het fruit.
Meloen met rood fruit en vanilleroom
nagerecht
null personen
205 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap met de punt van een mes het merg eruit. Schenk de slagroom in een kom, voeg het merg en de suiker toe en klop lobbig met een mixer. Zet de slagroom tot gebruik afgedekt in de koelkast.
Snijd de meloen in kwarten en verwijder de pitten met een lepel. Leg op elk bord een stuk meloen en verdeel het fruit erover. Serveer de vanilleroom er apart bij of schep over het fruit.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 vanillestokje
125 ml verse slagroom
2 el kristalsuiker
1 galiameloen
150 g diepvries frambozen
250 g diepvries bramen
125 g diepvries rode bessen
Dit heb je nodig
mixer