Stoof met runderchipolata en sperziebonen
Aan de slag
Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in ruim water met zout in 15 minuten gaar. Voeg de laatste 4 minuten de sperziebonen toe. Snijd ondertussen de runderchipolata doormidden.
Verhit de boter in de hapjespan en bak de chipolata volgens de aanwijzingen op verpakking goudbruin. Neem de chipolata uit de pan en bak hierin de ui met de knoflook en de rozemarijn 4 minuten. Leg de chipolata weer terug in de pan.
Giet de aardappelen en de sperziebonen af en voeg ze toe aan het vlees en de uien. Voeg de bevroren tuinbonen toe en stoof, onder af en toe roeren, nog 5 minuten tot de tuinbonen gaar zijn. Verdeel de stoof over de borden.
Stoof met runderchipolata en sperziebonen
hoofdgerecht
null personen
595 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in ruim water met zout in 15 minuten gaar. Voeg de laatste 4 minuten de sperziebonen toe. Snijd ondertussen de runderchipolata doormidden.
Verhit de boter in de hapjespan en bak de chipolata volgens de aanwijzingen op verpakking goudbruin. Neem de chipolata uit de pan en bak hierin de ui met de knoflook en de rozemarijn 4 minuten. Leg de chipolata weer terug in de pan.
Giet de aardappelen en de sperziebonen af en voeg ze toe aan het vlees en de uien. Voeg de bevroren tuinbonen toe en stoof, onder af en toe roeren, nog 5 minuten tot de tuinbonen gaar zijn. Verdeel de stoof over de borden.
bewaartip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 kg vastkokende aardappel
500 g verse sperziebonen
450 g runderchipolata
50 g ongezouten roomboter
2 rode uien
1 teen knoflook
3 takjes rozemarijn
300 g diepvries tuinerwten
Dit heb je nodig
grote hapjespan met antiaanbaklaag en deksel