Zoet-pikante tofu met gebakken mie
Aan de slag
Pers de knoflook. Schep de tofublokjes om met 2 el vocht uit de pot Peppadew, de ketjap en de knoflook. Kook de mienestjes volgens de aanwijzingen op de verpakking en schep ze om met de wokolie. Laat de tofublokjes uitlekken, vang de marinade op.
Verhit de wokolie in een wok en roerbak de wokgroente 3 min. Voeg de ananas, de peppadew en de tofu toe en roerbak 3 min. Schenk de marinade erbij en breng aan de kook. Breng op smaak met peper en zout. Bak intussen in een braadpan of diepe koekenpan de mie al omscheppend 3 min.
Verdeel de mie over 4 diepe borden of kommen en schep de tofu met groenten erop.
Zoet-pikante tofu met gebakken mie
hoofdgerecht
null personen
550 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Pers de knoflook. Schep de tofublokjes om met 2 el vocht uit de pot Peppadew, de ketjap en de knoflook. Kook de mienestjes volgens de aanwijzingen op de verpakking en schep ze om met de wokolie. Laat de tofublokjes uitlekken, vang de marinade op.
Verhit de wokolie in een wok en roerbak de wokgroente 3 min. Voeg de ananas, de peppadew en de tofu toe en roerbak 3 min. Schenk de marinade erbij en breng aan de kook. Breng op smaak met peper en zout. Bak intussen in een braadpan of diepe koekenpan de mie al omscheppend 3 min.
Verdeel de mie over 4 diepe borden of kommen en schep de tofu met groenten erop.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 teen knoflook
375 g tofu naturel
60 ml ketjap
300 g mienestjes
3 el oosterse wokolie
400 g verse oosterse wokgroenten
250 g diepvries ananas stukjes
Dit heb je nodig
wok