Sperziebonengnocchi
Aan de slag
Kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Verhit 2 el olie en bak de bosuiringen 2 min. Bak de hamreepjes en knoflook 3 min. mee. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken. Meng de sperziebonen met de bosui, de ham, de gnocchi en fijngesneden peterselie. Breng op smaak met peper, zout en 2 el olie. Lekker met tomatensalade.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Sperziebonengnocchi
hoofdgerecht
null personen
430 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Verhit 2 el olie en bak de bosuiringen 2 min. Bak de hamreepjes en knoflook 3 min. mee. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken. Meng de sperziebonen met de bosui, de ham, de gnocchi en fijngesneden peterselie. Breng op smaak met peper, zout en 2 el olie. Lekker met tomatensalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
400 g sperziebonen
1 zakje bosui
1 pakje Coburger ham
4 el olijfolie
2 tenen knoflook
1 pak gnocchi di patate
2 el platte peterselie