Shoarmabroodjes met biefstuk
Aan de slag
Broodjes verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Uien en knoflook pellen en snipperen. Biefstuk in reepjes snijden bestrooien met zout en peper. In braadpan olie verhitten. Ui en knoflook ca. 3 minuten fruiten. Biefstukreepjes toevoegen en ca. 2 minuten bakken. Maïs laten uitlekken en ca. 1 minuut meeverwarmen. Broodjes opensnijden en vullen met vlees-groentemengsel. Serveren met salsa dip.
Shoarmabroodjes met biefstuk
hoofdgerecht
null personen
435 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Broodjes verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Uien en knoflook pellen en snipperen. Biefstuk in reepjes snijden bestrooien met zout en peper. In braadpan olie verhitten. Ui en knoflook ca. 3 minuten fruiten. Biefstukreepjes toevoegen en ca. 2 minuten bakken. Maïs laten uitlekken en ca. 1 minuut meeverwarmen. Broodjes opensnijden en vullen met vlees-groentemengsel. Serveren met salsa dip.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 pak shoarmabroodjes
2 uien
2 teentjes knoflook
2 schaaltjes biefstuk
0 zout en peper
2 eetlepels olijfolie
1 blikje maïskorrels
½ pot salsa dip mild