Lasagne met crème fraîche
Gesneden groenten, kant-en-klare lasagnebladen én de kaas is al geraspt. Deze lasagne staat snel in de oven.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 190 °C. Verhit de olie in een koekenpan en bak het gehakt 3 min. Voeg de roerbakmix toe en bak 4 min. op hoog vuur mee. Breng op smaak met peper en zout.
Vet ovenschaal in met olie. Bedek de bodem van de ovenschaal met wat gehakt en groente. Schep een beetje tomatensaus erover en dek af met lasagnebladen. Herhaal tot alle ingrediënten op zijn. Eindig met een laag saus.
Rasp de kaas. Verdeel crème fraîche erover en bestrooi met de kaas en peper. Bak in ca. 40 min. gaar en goudbruin.
Romige spinazielasagne maken
Instructievideo - 02:43 min.
Lasagne met crème fraîche
Gesneden groenten, kant-en-klare lasagnebladen én de kaas is al geraspt. Deze lasagne staat snel in de oven.
hoofdgerecht
null personen
860 kcal
20 min. bereiden
40 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 190 °C. Verhit de olie in een koekenpan en bak het gehakt 3 min. Voeg de roerbakmix toe en bak 4 min. op hoog vuur mee. Breng op smaak met peper en zout.
Vet ovenschaal in met olie. Bedek de bodem van de ovenschaal met wat gehakt en groente. Schep een beetje tomatensaus erover en dek af met lasagnebladen. Herhaal tot alle ingrediënten op zijn. Eindig met een laag saus.
Rasp de kaas. Verdeel crème fraîche erover en bestrooi met de kaas en peper. Bak in ca. 40 min. gaar en goudbruin.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
3 el traditionele olijfolie
400 g rundergehakt
675 g diepvries Italiaanse roerbakgroente
470 g sugo tradizionale tomatensaus in pot
250 g lasagnebladen
200 ml crème fraîche
75 g geraspte belegen kaas
Dit heb je nodig
ovenschaal (20 x 25 cm)