Witte glühwein
Aan de slag
Verwarm de zoete witte wijn. Snijd het vanillestokjein de lengte door en schraap met de punt van een mesje het merg eruit. Voeg het stokje, het merg, kaneelstokje en suiker toe aan de wijn. Snijd de druiven in twee helften en voeg toe. Laat de glühwein nog 20 min. op heel laag vuur trekken. Schenk in bekers.
Witte glühwein
null personen
185 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de zoete witte wijn. Snijd het vanillestokjein de lengte door en schraap met de punt van een mesje het merg eruit. Voeg het stokje, het merg, kaneelstokje en suiker toe aan de wijn. Snijd de druiven in twee helften en voeg toe. Laat de glühwein nog 20 min. op heel laag vuur trekken. Schenk in bekers.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 l zoete witte wijn
1 vanillestokje
1 kaneelstokje
4 el suiker
250 g witte pitloze druiven