Gehaktbal met kaas & mosterd
bewaar
bewaar

Gehaktbal met kaas & mosterd

30 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Doe het gehakt in een kom en voeg 2 el paneermeel, het ei, de mosterd, de kaas en peper en zout naar smaak toe. Kneed goed door. Verdeel het gehakt in 4 porties en vorm er met vochtige handen gladde ballen van. Rol deze door de rest van het paneermeel.

Verhit de boter in een koekenpan en bak de gehaktballen op middelhoog vuur in 4 min. rondom bruin. Laat de ballen op laag vuur in 20 min. gaar worden. Keer regelmatig. Lekker met aardappelen met maiskolfjes en sperziebonen met Amsterdamse uien (recepten elders op ah.nl/recepten).

algemeenU kunt de gehaktballen 1 dag van tevoren bereiden. Laat afkoelen en bewaar afgedekt in de koelkast. Eet ze koud of verwarm ze in ca. 10 min. op laag vuur. Keer regelmatig.

Gehaktballetjes in tomatensaus maken

Instructievideo - 00:44 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gehaktbal met kaas & mosterd

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig