Ravioli met salieboter
Hier gooi je bij gasten hoge ogen mee. En dat in slechts vijf minuten...
Aan de slag
Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd intussen de salie grof. Leg de boter en de blaadjes salie in een kleine steelpan en laat de boter op een heel zacht vuur langzaam smelten. Breng op smaak met peper.
Schep de ravioli voorzichtig met een schuimspaan uit de pan en leg ze in een vergiet.
Verdeel ze vervolgens over amuselepels of Chinese soeplepels en schep wat van de boter erop. Serveer direct.
Ravioli met salieboter
Hier gooi je bij gasten hoge ogen mee. En dat in slechts vijf minuten...
voorgerecht
null personen
155 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd intussen de salie grof. Leg de boter en de blaadjes salie in een kleine steelpan en laat de boter op een heel zacht vuur langzaam smelten. Breng op smaak met peper.
Schep de ravioli voorzichtig met een schuimspaan uit de pan en leg ze in een vergiet.
Verdeel ze vervolgens over amuselepels of Chinese soeplepels en schep wat van de boter erop. Serveer direct.
kookstaptip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
250 g verse ravioli 4 formaggi
1½ el verse salie
75 g gezouten roomboter