Allersnelste caesarsalade met mosselen
Aan de slag
Wrijf in een ruime lage schaal de ansjovisfilets met een vork fijn. Klop de mosterd en de mayonaise erdoor. Voeg zoveel water toe dat een dik vloeibare dressing ontstaat.
Haal de blaadjes van de kropjes sla los. Schep ze samen met de gekookte mosselen luchtig door de dressing.
Strooi de croutons over de salade. Schaaf met een kaasschaaf boven de salade krullen van de kaas. Knip tenslotte het bieslook boven de salade in grove stukken. Lekker met warm stokbrood.
Croutons maken
Instructievideo - 01:14 min.
Allersnelste caesarsalade met mosselen
voorgerecht
null personen
225 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Wrijf in een ruime lage schaal de ansjovisfilets met een vork fijn. Klop de mosterd en de mayonaise erdoor. Voeg zoveel water toe dat een dik vloeibare dressing ontstaat.
Haal de blaadjes van de kropjes sla los. Schep ze samen met de gekookte mosselen luchtig door de dressing.
Strooi de croutons over de salade. Schaaf met een kaasschaaf boven de salade krullen van de kaas. Knip tenslotte het bieslook boven de salade in grove stukken. Lekker met warm stokbrood.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
½ blikje ansjovisfilets
1 el dijonmosterd
4 el mayonaise
2 kropjes little gem
200 g gaar mosselvlees
2 el croutons
75 g Parmezaanse kaas
10 g verse bieslook