Artisjokharten op tomatenbrood
bewaar
bewaar

Artisjokharten op tomatenbrood

1 uur 15 min. bereiden / 6 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Snijd 1 teen knoflook in flinterdunne plakjes. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Scheur het basilicum in kleine stukjes. Schep de artisjokharten om met de knoflook, het citroenrasp en het basilicum. Voeg het citroensap, 3 el olie en peper en zout naar smaak toe. Laat 1 uur marineren.

Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de ciabatta. Besprenkel met de rest van de olie en bak 6 min. in de oven. Halveer de tweede teen knoflook en wrijf met de snijkant over het warme brood. Verwijder de zaadlijsten van de tomaten en wrijf het vruchtvlees over het brood. Verdeel de artisjokharten erover. Serveer direct.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Artisjokharten op tomatenbrood

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig