Pipe rigate all'amatriciana
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de knoflook 3 min. Snijd de pancetta in stukjes, voeg toe en bak 2 min. Doe het sap van het blik tomaten erbij en laat 5 min. zacht koken.
Voeg de tomaten toe. Meng de saus door de pasta. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de kaas.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Pipe rigate all'amatriciana
voorgerecht
null personen
345 kcal
12 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de knoflook 3 min. Snijd de pancetta in stukjes, voeg toe en bak 2 min. Doe het sap van het blik tomaten erbij en laat 5 min. zacht koken.
Voeg de tomaten toe. Meng de saus door de pasta. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de kaas.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
200 g pipe rigate
3 el olijfolie
3 tenen knoflook
1 pakje pancetta
1 blik gepelde tomaten
50 g Pecorino Romano (kaas)