Kipfilethaasjes met pittige olijven
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de ongeschilde aardappelen in parten.
Schep de aardappelen op een met bakpapier beklede bakplaat om met de ui en 2 el olie. Bestrooi met (zee)zout naar smaak. Rooster de aardappelen met ui in 40-45 min. goudbruin en gaar. Leg na 20 min. de tomaat ertussen.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Bak de kipfilethaasjes in 6-8 min. bruin en gaar. Voeg de olijven en peper en zout naar smaak toe en bak nog 2 min.
Verdeel de aardappelen met ui en tomaat en de kipfilethaasjes over 4 borden.
Kipfilethaasjes met pittige olijven
hoofdgerecht
null personen
460 kcal
20 min. bereiden
45 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de ongeschilde aardappelen in parten.
Schep de aardappelen op een met bakpapier beklede bakplaat om met de ui en 2 el olie. Bestrooi met (zee)zout naar smaak. Rooster de aardappelen met ui in 40-45 min. goudbruin en gaar. Leg na 20 min. de tomaat ertussen.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Bak de kipfilethaasjes in 6-8 min. bruin en gaar. Voeg de olijven en peper en zout naar smaak toe en bak nog 2 min.
Verdeel de aardappelen met ui en tomaat en de kipfilethaasjes over 4 borden.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
800 g aardappelen
2 uien
4 el olijfolie
500 g tomaten
1 schaal kipfilethaasjes
1 bakje olijven
Dit heb je nodig
bakpapier