Biefstuk met witlof en rucola
bewaar
bewaar

Biefstuk met witlof en rucola

15 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof in 4 parten.

Bestrooi de biefstuk met peper en zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak de biefstuk op hoog vuur 'rare' in ca. 4 min. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat 5 min. rusten onder een deksel.

Snijd de biefstuk in plakken van ca. 1/2 cm. Leg op een bord. Verdeel het witlof en de rucola erover. Besprenkel met de olijfolie extra vierge. Bestrooi met peper.

algemeenServeer de biefstuk eens met 3 el crema di balsamico (flesje 150 ml). Deze crema is zoeter dan gewone balsamicoazijn, maar u kunt hem op dezelfde manier gebruiken.

Biefstuk met pepersaus maken

Instructievideo - 04:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Biefstuk met witlof en rucola

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig