Mediterrane andijviestamppot
bewaar
bewaar

Mediterrane andijviestamppot

30 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Schil de aardappelen. Snijd ze in gelijke stukken en kook ze met het takje rozemarijn in 20 min. in water met zout gaar. Giet af en vang een kopje kookvocht op.

Laat op een warmhoudplaatje op laag vuur 2 min. drogen. Verwijder de rozemarijn. Pureer de aardappelen met de pureestamper of -knijper.

Roer met een houten lepel de knoflook en olie erdoor. Voeg zoveel kookvocht toe tot de puree dik vloeibaar en glad is. Schep om met de andijvie, olijven en ham. Lekker met rookworst.

Puree maken

Instructievideo - 03:22 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mediterrane andijviestamppot

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig