Pittige lasagne met chorizo
Italiaans gerecht met Spaanse pit: de chorizo. Ook met olijven en paprika.
Aan de slag
Verwarm de oven voor tot 200 °C. Vet de ovenschaal in met olie.
Meng de mix voor lasagnesaus met het water. Snipper de ui. Snijd de paprika in stukjes. Snijd de olijven in plakjes. Verwijder het vel van de chorizo en snijd in kleine blokjes.
Verhit in een braadpan de olie. Bak de ui en paprika ca. 5 min. Voeg de saus, olijven en chorizo toe en laat ca. 1 min. doorkoken.
Vul de ovenschaal met een laagje saus en lasagnebladen. Blijf dit herhalen en eindig met een laagje saus. Strooi de kaas erover en laat de lasagne in de oven in ca. 25 min. gaar worden.
Romige spinazielasagne maken
Instructievideo - 02:43 min.
Pittige lasagne met chorizo
Italiaans gerecht met Spaanse pit: de chorizo. Ook met olijven en paprika.
hoofdgerecht
null personen
715 kcal
25 min. bereiden
25 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor tot 200 °C. Vet de ovenschaal in met olie.
Meng de mix voor lasagnesaus met het water. Snipper de ui. Snijd de paprika in stukjes. Snijd de olijven in plakjes. Verwijder het vel van de chorizo en snijd in kleine blokjes.
Verhit in een braadpan de olie. Bak de ui en paprika ca. 5 min. Voeg de saus, olijven en chorizo toe en laat ca. 1 min. doorkoken.
Vul de ovenschaal met een laagje saus en lasagnebladen. Blijf dit herhalen en eindig met een laagje saus. Strooi de kaas erover en laat de lasagne in de oven in ca. 25 min. gaar worden.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
130 g mix voor lasagnesaus
1 l kraanwater
2 uien
2 rode paprika's
50 g groene olijven zonder pit
250 g chorizo (worst)
2 el traditionele olijfolie
150 g lasagnebladen
100 g gemalen belegen kaas 48+
Dit heb je nodig
ovenschaal (ca. 2 liter)