Artisjoksalade
Aan de slag
Laat de artisjokharten uitlekken en bewaar de olie. Meng in een kom 2 el van de opgevangen olie met het citroensap en de honing.
Snijd de artisjokharten in kwarten, rasp de kaas. Meng de artisjokken, rucola en kaas door de dressing.
combinatietipLekker met lamsvlees.
Vinaigrette maken
Instructievideo - 00:34 min.
Artisjoksalade
bijgerecht
null personen
235 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Laat de artisjokharten uitlekken en bewaar de olie. Meng in een kom 2 el van de opgevangen olie met het citroensap en de honing.
Snijd de artisjokharten in kwarten, rasp de kaas. Meng de artisjokken, rucola en kaas door de dressing.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
190 g gemarineerde artisjokharten
1 el citroensap
2 tl vloeibare honing
100 g Grana Padano kaasflakes
75 g rucola