Frisse garnalenroerbak met paksoi
Deze wokschotel met knoflookgarnalen en limoengras smaakt lekker fris.
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Rooster het sesamzaad in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
Snijd de ui in halve ringen en de paksoi in reepjes. Verhit de olie in een wok. Roerbak de ui en paksoi 3 min. Voeg de garnalen toe en roerbak nog 2 min. Voeg de woksaus toe en verwarm nog 1 min.
Schep de rijst in kommen. Schep er de garnalenroerbak op en bestrooi met het sesamzaad.
Frisse garnalenroerbak met paksoi
Deze wokschotel met knoflookgarnalen en limoengras smaakt lekker fris.
hoofdgerecht
null personen
500 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Rooster het sesamzaad in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
Snijd de ui in halve ringen en de paksoi in reepjes. Verhit de olie in een wok. Roerbak de ui en paksoi 3 min. Voeg de garnalen toe en roerbak nog 2 min. Voeg de woksaus toe en verwarm nog 1 min.
Schep de rijst in kommen. Schep er de garnalenroerbak op en bestrooi met het sesamzaad.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
300 g witte rijst
1 el sesamzaad
1 struik paksoi
1 rode ui
2 el zonnebloemolie
400 g verse wokgarnalen met knoflook
150 ml original wok lemongrass in fles