Bloemkool met katjang pedis
Indonesisch bijgerecht met een vleugje koriander
Aan de slag
Verdeel de bloemkool in roosjes en kook in 5 min. beetgaar.
Verwarm de olie in een pan op laag vuur en fruit de koriander 1 min. Zet het vuur hoger, voeg de bloemkoolroosjes toe en bak 1 min. Hak de katjang pedis grof en strooi over de bloemkool.
Bloemkool met katjang pedis
Indonesisch bijgerecht met een vleugje koriander
bijgerecht
null personen
280 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verdeel de bloemkool in roosjes en kook in 5 min. beetgaar.
Verwarm de olie in een pan op laag vuur en fruit de koriander 1 min. Zet het vuur hoger, voeg de bloemkoolroosjes toe en bak 1 min. Hak de katjang pedis grof en strooi over de bloemkool.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
800 g bloemkool
1 tl Ketoembar gemalen koriander
3 el koolzaadolie
100 g katjang pedis