Zalmspaghetti van het huis

Pasta, Hoofdgerecht, 2 personen, Anders.
Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 21-01-2010 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 stuks Diepvries zalm van 125 gram per stuk
  • Penne
  • Zout
  • 1 blik Delmonte tomatenpuree
  • 250 ml Slagroom
  • 150 gram Parmezaanse kaas
  • Peper
  • 2 tenen Knoflook
  • 2 a 3 el Tomatentapenade
  • Italiaanse kruiden mix (Silvo)

Bereiden

1. Kook de penne met wat zout volgens de verpakking 2. Doe de slagroom in de steelpan en verwarm met de knoflook en laat de tomatenpuree oplossen. Voeg vervolgens de tapenande toe. 3. Snijd de zalm in blokjes en rasp 50 gram parmezaan door het slagroommengsel. Voeg zout en peper naar smaak toe en doe de zalm in de pan er bij. Laat 2 minuten zachtjes doorwarmen en haal de pan van het vuur. De zalm zal in de pan nagaren. 4. Giet de pasta af en schep er wat italiaanse kruiden door. Schik de pasta op de borden en verdeel er wat van het mengsel over. Schaaf er parmezaan krullen over en bon appetit.

Bronvermelding