Italiaans varkensvlees met een brits tintje

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Wachten: 15 minuten, Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 21-01-2010 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 12 plakken Prosciutto
  • 4 Varkenskoteletten of filets
  • 1 Rode appel zonder klokhuis
  • 100 gram Stilton
  • 4 takjes Rozemarijn
  • Zout
  • Peper

Bereiden

1. Verwarm de oven voor op 200 graden (180 hetelucht). Leg drie palakken prosciutto overlappend op de randen over elkaar. Herhaal dit met de rest zodat je vier stapeltjes krijgt. 2. Bestrooi het varkensvlees met zout en peper schroei ze dicht. Leg op ieder stapeltje prosciutto een filets en verdeel de appel en stilton er over. Vouw dicht en zet vast met een takje rozemarijn. 3. Zet op een bakplaat en braad het 15 minuten in de oven tot het vlees gaar is. Lekker met aardappelpuree.

Bronvermelding