Santa Fe-salade

Salades, Hoofdgerecht, 4 personen, Wereldkeuken.
Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 19-11-2017 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • kidneybonen

Bereiden

50 gr plakjes bacon in reepjes 1 eetlepel olie 1 eetlepel limoensap 2 eetlepels tacosaus (El Rio) 1 1/4 dl zure room 1 fijngesneden jalapenopeper (potje), zaadjes verwijderd 1 fijngesneden ui 1/2 theelepel gemalen koriander 1 blik rode kidneybonen (400 gr), uitgelekt 1 blik maïskorrels (400 gr), uitgelekt 1 groene paprika in blokjes 1/2 rode paprika in blokjes 1 courgette in blokjes 2 tomaten in stukjes 2 eetlepels fijngesneden peterselie Bereidingswijze Bak de bacon in een droge koekenpan lichtbruin en laat afkoelen. Klop een dressing van de olie, het limoensap, de tacosaus en de zure room en schep de Jalapenopeper, ui en koriander erdoor. Schep de bonen, maïs, groene en rode paprika, courgette en de dressing luchtig door elkaar. Garneer met tomaat en peterselie.

Bronvermelding