Menu
Kookschrift van...
Annelini D'Angelo
3.712.400 keer bekeken39.532 keer verzameld

Laatst aangepast: 03-04-2025.
Mijn favorieten recepten uit kookboeken, van vriendinnen en uit tijdschriften, kookworkshops en meer.
Eigen recepten (9.362)
- '(AANBEVOLEN HAPJE) : Champignons in bacon uit de oven' super makkelijk een succes op elk feestje
- (AANBEVOLEN HAPJE) Champignons, gevuld met gorgonzola en roomkaas
- (AANBEVOLEN) Annelini's Indische Hachee (Berthe Meijers lekkerste stoofpot)
- (AANBEVOLEN) Champignonsoep, met een heerlijke aparte smaak
- (AANBEVOLEN) Dressing Complimenti, van Annelini
- '(AANBEVOLEN) Lasagne met broccoli, champignons en mosterd-kaassaus
- (AANBEVOLEN) Romige kipgratin afgedekt met stokbrood, kruidenboter en kaas
- (AANBEVOLEN) Snelle Pastasalade met Brie en Rucola
- (AANBEVOLEN) Tagliatella met spinazie, mascarpone en parmezaanse kaas (lekker en snel)
- (AANBEVOLEN) Tagliatelle met pesto, champignons en gepofte cherrytomaten (heel verrassend en heerlijk)
Favoriete recepten (89)
- Brie met honing uit de oven
- Italiaanse kippendijen
- 'Aaaa Alweer zo'n Waanzinnige zuurkoolstampot' dit moet je proeven, echt heerlijk
- 'Gevulde artisjok' Risotto of verse pasta, aangemaakt met wat boter en parmezaan, smaakt er heerlijk bij
- 'Knoflook/bieslook broodjes' De broodjes kunnen met kruidenboter bij soep, maar ook bij een buffet of BBQ
- 'Pasen - Advocaatparfait met abrikozenconfituur' Klinkt moeilijk, maar dat is het dus echt niet
- 'Varkenshaas in ketjapsaus' Lekker met rijst, nasi, bami, mihoen, frietjes. en eventueel een frisse salade van tomaat en komkommer
- (HARTIGE TAART) Pittige kruidentaart met ham en paturain
- 1 Aubergine schnitzel. Deze aubergineplakken zijn gepaneerd in paneermeel met parmezaan, waardoor ze extra hartig smaken
- 1 Ouderwets lekker mals gestoofd kippetje met een heerlijke smaak in het pannetje