Flensjes met Chinese groentemix en ei

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Oosters.
Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 19-11-2017 | 5 keer bewaard

Ingrediënten

  • bloem

Bereiden

voor de flensjes: 75 gr bloem zout, peper 1 ei 2 dl melk voor de groentevulling: 4 eieren 2 el olie 1 fijngesneden ui 2 1/2 cm gemberwortel 1 fijngesneden teentje knoflook 300 gr szechuan roerbaksaus(pot conimex) 200 g taugé 200 g ham in blokjes zout, peper 2 el sojasaus 3 takjes bladselderij Flensjes beslag maken en hiervan 5 flensjes bakken. Flensjes warmhouden. 4 eieren in 10 min. hardkoken. Eieren pellen en in plakjes snijden. In 2 el olie ui, knoflook en gember 5 min roerbakken. Roerbaksaus, taugé e3n ham toevoegen en 5 min meebakken. Zout, peper en sojasaus toevoegen. Op platte schaal lagen maken van flensjes, groentemengsel en ei. Eindigen met een laag groentemengsel. Garneren met takjes bladselderij en plakje ei

Bronvermelding