Menu
6 Minuten toetje #1
Ingrediënten
- 1 Liter Vanileroomijs (gesmolten)
- 200 gram Studentenhaver
- 8 El Ammaretto
- 100 ml Sterke koffie
- 100 ml Slagroom
- 200 Gram Smeltchocolade
- Decoratiechocolade en koekjes
- 20 gram roomboter
Bereiden
Minuut 1: Schep Amaretto door de studentenhaver en vermeng met het ijs.
Minuut 2: Loop naar de vriezer en laat het ijs 2 uur opstijven.
Minuut 3: Haal het ijs uit de vriezer en smelt de chocolade in de magnetron of au-bain-marie.
Minuut 4: roer de koffie en de slagroom door de gesmolten chocolade
Minuut 5: roer de boter door de chocolade en maak verdeel over 8 bordjes 2 bolletjes ijs.
Minuut 6: Garneer met de de decoratiechocolade, decoratiekoekjes en giet de saus er over. Serveer direct.
U kunt ook uw eigen favoriete likeur toevoegen. Decoratiechocolade vindt u bij de bakproducten in de supermarkt