Schelvis met gruyere-crackerkorst

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Anders.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 21-01-2010 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 75 Gram Cream crackers
  • 75 Gram Gruyere (geraspt)
  • 1 Theelepel Cayennepeper
  • 2 Eetlepels Peterselie (gehakt)
  • 2 Eetlepels Olijfolie
  • 600 Gram Schelvis of Tilapiafilet
  • Zout en peper

Bereiden

Verkruimel de crackers en meng deze met de gruyere en cayennepeper in de keukenmachine. Voeg vervolgens 1 el olie toe en wat zout en peper en meng alles goed door elkaar. Bak de vis in een pan bijna gaar en bestrooi met het gruyere mengsel (2 a 3 minuten). Verwarm de gril en gril 5 minuten tot de vis helemaal gaar is.

Bronvermelding