Luxe hap na het werk van varkensvlees en champignons

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Frans.
Voorbereiding: 5 minuten, Bereiding: 60 minuten,

Laatst aangepast: 21-01-2010 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 25 Gram Bloem met een beetje zout en peper er door
  • 4 St Magere varkenslapjes
  • 1 El Olijfolie
  • Zout en peper
  • Boter
  • 1 St Ui
  • 100 Gram Champignons in plakjes
  • 4 El Creme Fraiche
  • 2 El Mosterd
  • Aluminiumfolie

Bereiden

Oven verwarmen op 180 graden. Vouw een groot stuk aluminiumfolie dubbel en leg het op de bakplaat. Haal de varkenslapjes door de bloem en bak ze in de olie en bestrooi met zout en peper. Leg op de aluminiumfolie. Bak de ui in de boter en de champignons ook. Bestrooi met zout en peper en leg op het vlees. Roer de creme fraiche en de mosterd door elkaar en bedruppel daarmee het vlees. Vouw de randen dicht zodat de stoom er uit kan. Zet 45 minuten in de oven. Als je klaar bent met douchen kun je genieten van een luxe maaltijd.

Bronvermelding