Menu
Maaltijdsalade #4: Salade van gemengde jonge bladsla, geroosterde perziken, sugarsnap, rode ui, feta en munt
Ingrediënten
- 1 Theelepel Olijfolie
- 4 Stuks Rijpe perziken of nectarines
- 1 Limoen Geraspt en sap
- 300 Gram Gemengde jonge bladsla (b.v. Rucola en veldsla)
- 1 Stuks Rode ui in flinterdunne ringen
- 150 Gram Sugarsnaps
- 2 Eetlepels Gehakte munt
- 200 Gram Feta of geitenkaas
Bereiden
Perziken in parten snijden en omscheppen met het sap van de limoen. vervolgens in 3 minuten roosteren in olie
olie en sap van de limoen in een kom met rasp, sla ui en munt omscheppen. Sugarsnaps blancheren en toevoegen. Verdelen over 4 kommen.
Feta en warme perziken er over doen en serveren met flink wat verse peper