Maaltijdsalade #4: Salade van gemengde jonge bladsla, geroosterde perziken, sugarsnap, rode ui, feta en munt

Salades, Hoofdgerecht, 4 personen, Wereldkeuken.
Voorbereiding: 10 minuten, Wachten: 3 minuten,

Laatst aangepast: 28-04-2008 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 Theelepel Olijfolie
  • 4 Stuks Rijpe perziken of nectarines
  • 1 Limoen Geraspt en sap
  • 300 Gram Gemengde jonge bladsla (b.v. Rucola en veldsla)
  • 1 Stuks Rode ui in flinterdunne ringen
  • 150 Gram Sugarsnaps
  • 2 Eetlepels Gehakte munt
  • 200 Gram Feta of geitenkaas

Bereiden

Perziken in parten snijden en omscheppen met het sap van de limoen. vervolgens in 3 minuten roosteren in olie olie en sap van de limoen in een kom met rasp, sla ui en munt omscheppen. Sugarsnaps blancheren en toevoegen. Verdelen over 4 kommen. Feta en warme perziken er over doen en serveren met flink wat verse peper

Bronvermelding