Salade a la Sander

Salades, Hoofdgerecht, 4 personen, Mexicaans.

Laatst aangepast: 04-05-2008 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 3 stuk tomaten (gesneden)
  • 300 gram maiskorrels
  • 400 gram kidneybonen
  • 3 stuk gekookte eieren (gesneden)
  • 1 stuk komkommer (gesneden)
  • 250 gram magere spekreepjes
  • 250 gram champignonnen (gesneden)
  • 1.5 eetlepel mayonaise
  • 1 theelepel mosterd (heet)
  • 1 stuk ui (gesnipperd)
  • 125 gram geraspte kaas
  • peper en zout

Bereiden

Bak de spekjes. Giet het vet af en voeg de champignonnen toe, bak en laat afkoelen. Meng in een hoge slakom de mayonaise, mosterd zout en peper. Voeg de komkommer, tomaten, kidneyboontjes, maiskorrels, ui, spekjes, champignonnen en geraspte kaas toe. Roer goed en maak af met gesnipperde peterselie en bieslook. Men kan de kidneybonen vervangen door chillibonen.

Bronvermelding