Vakantiewrap met roomkaas, rode ui, rucola, gerookte zalm en kappertjes in een tortilla

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Mexicaans.

Laatst aangepast: 19-11-2017 | 9 keer bewaard

Ingrediënten

  • rode ui

Bereiden

1 rode ui 2 tarwetortilla's 75 g naturel roomkaas 100 g gerookte (wilde) zalm 2 eetlepels kappertjes twee handjes rucola citroen Pel de ui en snijd hem in flinterdunne ringen. Bestrooi ze met zout en laat ze 10 minuten liggen. Spoel ze daarna af onder de koude kraan en dep ze droog. Op die manier zijn ze milder van smaak. Verwarm de tortilla's volgens de instructies op de verpakking. Bestrijk de tortilla's met roomkaas en beleg met zalm, uiringen, kappertjes. Maal er royaal zwarte peper over en bedruppel met citroensap. Verdeel de rucola over de tortilla's en rol ze op.

Bronvermelding