Menu
Brede pasta met wilde spinazie en gorgonzola
Ingrediënten
- spinazie
Bereiden
250 g brede pasta,
zout, 1 el olijfolie,
450 g bladspinazie (diepvries),
400 g philadelphia kaas,
1/8 l groentebouillon,
2 eieren, 2 knoflooktenen,
vers gemalen peper en nootmuskaat,
80 g gorgonzola.
De pasta volgens gebruiksaanwijzing in zoutwater koken, afgieten en 1 el olijfolie erover doen. De spinazie in 2 el olijfolie laten slinken en goed uitdrukken en grof snijden. . De philadelphia
kaas, bouillon, eieren en fijn gehakte knoflook mengen en met zout, peper en nootmuskaat op smaak brengen. Pasta, spinazie en kaascrème vermengen en in een ovenvaste vorm doen. Met gorgonzola brokjes bestrooien. De pasta
in de voorverwarmde oven bij 180 graden (heetlucht 150 graden) ongeveer
25 minuten bakken.