'Geitenkaas'amuse met olijf en sinaasappel

Anders, Hapje, 4 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 14-09-2008 | 9 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 eetlepels gepelde pistachenoten,

Bereiden

2 eetlepels gepelde pistachenoten, 4 grote olijven zonder pit, 100 g zachte geitenkaas, 1/2 theelepel geraspte sinaasappelschil Rooster de pistachenoten 2-3 minuten in een droge koekenpan op middelhoog vuur. Laat ze afkoelen en hak ze fijn. Leg op elke lepel een olijf. Meng de geitenkaas met sinaasappelrasp, zout en peper. Verdeel de geitenkaas in vier porties en kneed er met koele natte handen een bolletje van rondom de olijf. Wentel de geitenkaas vervolgens door de stukjes pistachenoot en bestrooi de bolletjes met (versgemalen) peper naar smaak

Bronvermelding