Menu
'(Pasta) Zonnige pasta met gegrilde paprika's, oregano en mozzarella'
Ingrediënten
- - 1 el olijfolie
Bereiden
- 1 el olijfolie
- 400- 500g volkorenspaghetti
- 1 ui, fijngesnipperd
- 2 teentjes knoflook, geperst
- mespunt gedroogde chilivlokken
- 200g gemarineerde artisjokken (uitlekgewicht), in stukjes gesneden
- 200g gegrilde rode paprika¿s (uitlekgewicht), in stukjes gesneden
- 1 el gedroogde oregano
- 75g rucola
- 250g mozzarella, in grove stukken gesneden
- chiliolie
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de pak.
Fruit het uitje, de knoflook en de chilivlokken in de olijfolie in 5 minuten zacht en zonder te verkleuren.
Voeg de gemarineerde artisjokken, de gegrilde paprika¿s en de oregano toe en bak dit 3-5 minuten op een middelhoog vuur.
Giet de pasta af, voeg het aan de pan met groente toe en schep alles goed om.
Haal de pan van het vuur af, voeg de rucola toe en schep alles weer goed om.
Serveer de pasta in diepe borden, verdeel de mozzarella over elk bord en besprenkel elke portie met een beetje chiliolie.