Menu
1 Kwark met mascarpone, kersen en cantuccini
Ingrediënten
- 1 zakje cantuccini koekjes
Bereiden
1 zakje cantuccini koekjes
1 pot kersen zonder pit
magere kwark 250 ml
mascarpone 125 ml
1 zakje vanille suiker
1 eetlepel citroenrasp
2 eetlepels Limoncello (Italiaanse citroenlikeur)
1 eetlepel bruine suiker
1 eetlepel geschaafde amandelen
Leg in vier glazen een stuk of 6 -10 kersen. Verkruimel over ieder glas 1 ¿ 2 koekjes. Meng wat sap met 1 eetlepel Limoncello en sprenkel dit over de koekjes en kersen. Meng de kwark met de mascarpone, 1 zakje vanille suiker, citroenrasp en 1 eetlepel Limoncello en schep dit in de glazen over de koekjes. Bestrooi licht met bruine suiker, amandelschaafsel en garneer met 1 kers. Zet koel tot het serveren.